x

Alonzo & Fas 3 + Troublemakers
Sticky Fingers
D. 2013.14.09 Kl. 19:00

ALONZO FAS 3
Michael Alonzo ger sig efter 20 år äntligen in i matchen igen. Debutalbumet Alonzo Fas 3 släpptes den 15 maj på egna etiketten Blue Fin Recordings och distribueras av Sony Music.
Det råder ingen tvekan om att Michael Alonzo är en av den svenska punkhistoriens allra viktigaste personer.

På 70-talet var han med och bildade legendariska KSMB, ett band vars betydelse för den svenska punken endast kan jämföras med Ebba Grön. På 80-talet fortsatte han som sångare och frontfigur i Stockholms Negrer.
Med Fas 3 har Michael Alonzo ett namnstarkt band bakom sig bestående av Tony Johansson, Inge Johansson, Nicke Andersson, Fredrik Eriksson och Tomas Eriksson.

Bandet har spelat in sitt debutalbum i Studio Årstaberg och har producerat det i samarbete med Håkan Sörle. 2012 gav bandet ut den kritikerrosade singeln ”Dansa som en fjäril”/”Inte ett ord till” vilka även kommer att vara med på skivan.
En ny singel med låten ”Matilda” och B-sidan ”Fattiga och vackra flickor” släpptes den 19 april och gick rätt in på iTunes lista med en hög placering.


TROUBLEMAKERS
Medan musiktrender kommit och gått har Troublemakers bitit sig fast med sin okomplicerade rock’n'roll punk på svenska. Med rötter i den tidiga svenska punkmyllan har de överlevt sig själva och ett otal statsministrar.Troublemakers signum har alltid varit integritet, spelglädje och energi. 2010 blev dom vinnare i kategorin punk/hardcore på Manifestgalan för deras senaste cd “Made in Sweden”.Sju fullängdare, ett flertal singlar och medverkan på diverse samlingsskivor har gjort Troublemakers till ett utav Sveriges viktigaste punkband. Dom har erövrat fem huvudstäder och gjort över 400 spelningar runt om i Sverige och i sex europeiska länder. Troublemakers ligger bakom gamla klassiska låtar som ”Staden Göteborg”, ”Ronka”, ”Moderater” men har fortsatt att skriva hits såsom ”Majorna brinner”, ”Ein Zwei Polizei” m.m.
Räkna med allsång!