x

Dream Theater
Annexet
D. 2014.22.02 Kl. 19:30

Legendariska Dream Theater intar Annexet med sin Along For The Ride turné.
Förväntningarna kan inte vara annat än stora när dessa giganter kommer till Sverige. De är dessutom aktuella med sitt tolfte och sitt första självbetitlade album ”Dream Theater” som släpps i höst.

Dream Theater har varit ett av den progressiva metallens absoluta fixstjärnor under snart två årtionden. Ända sedan John Petrucci, John Myung och Mike Portnoy hoppade av musikstudierna vid Berklee College har de höjt den tekniska ribban för åtskilliga band inom samma genre. Petrucci har fått ett otal utmärkelser för sina bedrifter på gitarr och har blivit utnämnd till en av världens snabbaste och mest tekniska gitarrister.

När Dream Theater nu släpper sitt självbetitlade tolfte album sedan starten, ”Dream Theater”, har de i ryggen en försäljningssuccé som saknar motstycke inom den progressiva hårdrocken. Med över tio miljoner sålda skivor och fans som är hängivna till gränsen av fanatism har Dream Theater sitt på det torra. Deras liveshower är en uppvisning i uthållighet och musikalisk excellens. Varje konsert har en unik låtlista och man kan garanteras att bli totalt hänförd!

Att Dream Theater kommer till Sverige och Annexet i Stockholm kan betecknas som stort för gemene man. För deras inbitna fans är det större än så. Ni kommer själva förstå när ni ser dem.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.