x

Maia Hirasawa
Gävle Konserthus
D. 2013.09.11 Kl. 21:00

Maia Hirasawa på höstturné
Maia Hirasawas poppiga charm och fängslande röst har gjort henne till en av landets mest älskade artister. Nu följer Maia upp sitt senaste album What I Saw med en turné.

Det är inte bara i Sverige som Maia har en karriär. De senaste åren har Maia blivit en av de mest uppskattade svenska artisterna i Japan, där hon också bodde under 2010-2011. En av hennes japanska låtar ”Boom” blev den mest spelade 2011 på den populäraste radiokanalen i Tokyo.

Maia slog igenom med debutalbumet ”Though, I’m just me” som belönades med en guldskiva och hon fick även en P3 Guld-statyett som Årets Nykomling 2008.

I våras släppte Maia sitt tredje album, What I saw. Ett album som kommit ur hennes behov att omvandla upplevelserna från jordbävningen i Japan till musik. Denna magnifika skiva är producerad av Lasse Mårtén, mannen bakom bland andra Lykke Li och Johnossi.

Albumet fick mycket goda recensioner, här är några utdrag:
Hirasawa har ju just bevisat att hon är en av landets duktigaste popmakare. Aftonbladet, 4/5
Hitpotentialen är stor och hon lyckas beröra med självupplevda texter som uppfriskande avviker från regelboken och tillför något nytt. SvD, 4/6

Den 11 november har Maia Hirasawa turnépremiär i Kristianstad. Turnén har sammanlagt 8 datum och avslutas i Gävle den 9 november.

Biljettkassa: 026-172900
För gruppbokningar , minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913
OBS! 13-årsgräns