x

Robert Wells - a Tribute to Charlie
Söderhamns Teater
D. 2013.16.10 Kl. 19:00

Efter succén i våras har nu Robert Wells bestämt sig för att förlänga sin turné. "Tribute to Charlie" som hyllats av både publik och media över hela Sverige . Turnén fortsätter under hösten 2013.
Charlie Norman och Robert Wells turnerade ihop i över 20 år och blev mycket nära vänner, Charlie trivdes som bäst ute på den svenska landsbygden i små och intima konsertlokaler och det är i den andan hela denna turné är uppbygd.
Royal albert Hall och Ullevi är nu istället Folkets Hus i Älmhult och Nora teater, Städer som Shanghai och London är nu utbytta mot Haparanda och Bollnäs. Ta chansen i vår och se Robert Wells och hans fantastiska trio ,förbered er på en kväll i världsklass fylld av swing, jazz och givetvis mycket Boggie-Voggie!
Wells har med sig två rutinerade musikanter. Båda med stor allround kunskap I olika stilar.
Lars Risberg BAS har kamperat ihop med Wells I 28 år. Han och Roine har dessutom varit med under hela resan med Charlie norman.
Roine Johansson Trummor har précis som Lasse varit med Wells på Kina resorna ,Royal Albert hall , 15 års Rhapsody In Rock turnéer samt otaliga
TV shower och CD inspelningar
"Magi från första början"
VLT
" Stående ovationer till Robert Wells trio"
- Säffle Tidning
" Jag hade vissa farhågor men kapitulerar totalt för Robert Wells trio och deras "Tribute to Charlie!"
- Henrik Bergkvist, Norra Skånes tidning
- Utsålt på Teatro las lagunas i Spanien och stående ovationer till Robert Wells trio för deras hyllning till Charlie Norman"
- Svenska Magasinet
"Som väntat ville aldrig hyllningarna ta slut, stående ovationer för Wells"
- Västerviks Tidningen
" Wells träffade tonen direkt när han hyllade Charlie Norman inför ett fullsatt konserthus i Aneby"
- Smålandstidningen
" Minnesvärt av Wells!
Sydöstran