x

Dregen
PUSTERVIK
D. 2013.20.11 Kl. 19:00

KB West presenterar:
Dregen
Support: Märvel + Marys Kids
Pustervik - Stora Klubben
Onsdag 20 november 2013 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Ålder 18 år

Singeln "Just Like That" går varm på radio och soloalbumet släpps inom kort. Idag kan vi meddela att Dregen beger sig på turné i höst. Det första spelningarna är nu satta och vi kan därmed släppa Dregens datum i Finland, samt i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ända sedan Backyard Babies bestämde sig för att ta en paus 2010, så har ryktena om Dregens solodebut florerat och nu är den efterlängtade plattan äntligen här! Den 25 september släpps det självbetitlade albumet, producerad av mångfacetterade Pär Wiksten, Dregen själv och mixad av rutinerade Michael Ilbert. Första singeln - "Just Like That" - roterar redan flitigt på radio.

Dregen har många strängar på sin lyra. Han är dessutom aktuell med en självbiografi som kommer ut i handeln i början av september. Men först och främst är det musiken som gäller för Dregen. Och nu är det dags att för första gången ställa sig på scen som soloartist.

"Detta är mitt livsverk. Har inte känt så här inför ett skivsläpp sedan "Total 13" med Backyard Babies och "Supershitty To The Max" med The Hellacopters" säger Dregen.

www.kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook