x

Kino Unplugged
Karlskrona Konsthall
D. 2013.05.10 Kl. 18:00

Presenteras av Hybris Empire Music

Åldersgräns: 13 år

Kino Unplugged hålls i fantastiska Karlskrona, det är en endagsfestival som är ett måste för alla kulturellt orienterade och musikälskande personer. Vi är en liten festival där man som publik kommer riktigt nära musiken och artisterna. All den energi och spänning som kommer skapas på scenen kommer direkt nå den omgivande publiken i den vackra konsthallen i Karlskrona.

Nicke Borg Homeland (Backyard Babies)
Nicke Borg – frontmannen, sångaren och låtskrivaren ifrån legendariska Backyard Babies har återvänt till sina rötter. Nickes soloprojekt Nicke Borg Homelands musikaliska frihet och glöd har denna gång resulterat i en skiva som med sin melodiösa hitkänsla och personliga rock är lätt att ta till sig. Live kan du förvänta dig ett brett och gediget låtmaterial som spänner över en 25 års period.

Adam Grahn (Royal Republic)
Adam Grahn är vanligtvis frontmannen i Royal Republic som i början av 2010 släppte debutalbumet ”We Are The Royal”. Ett album som genererade i fyra st singelsläpp under samma år med tillhörande musikvideor, varav tre är regisserade av självaste Bingo Rimér. Låtarna ”All Because Of You”, ”Tommy-Gun”, ”Full Steam Spacemachine” samt ”Underwear” gjorde att Royal Republic vann pris på Bandit Rock Awards som det mest spelade bandet på Bandit Radio under hela 2010.

Jay Smith (Von Benzo)
Jay Smith blev känd då han gick vinnande ur TV-programmet idol. Sedan dess har han bland annat spelat med bandet Von Benzo. Nu har Jay Smith valt att gå från trasiga byxor till kostym och blues, bandet ”Jay Smith & the Reservoir Dogs”. Nytt Album kommer under hösten.

The Bones
Som är från Karlskrona och bildades 1996. Deras punkrock har mottagits väl både hemma som utomlands. Att få se The Bones framföra musik akustiskt är verkligen inget som händer ofta, senaste spelningen akustiskt på hemmaplan var i sammanhang av att deras första demoskiva kom ut för ett flertal år sedan. The Bones är definitionen Punkrock!! Så vi ser verkligen framemot hur de kan överföra deras energi till en akustiskstämning.


Fler artister tillkommer…