x

Come Together
Fyrishov
D. 2014.30.03 Kl. 14:00

Come Together - En succéshow från Köpenhamn
Världens bästa låtar, fantastiska kostymer och högt flygande skådespelare tar över Fyrishov när den danska succéföreställningen Come Together får Sverigepremiär i mars 2014. En unik show där John Lennon och Paul McCartneys låtskatt kommer till liv i nya, oväntade versioner. Låtar som influerat och inspirerat generationer. Come Together är ett visuellt fyrverkeri – en korsning av konsert och show med inslag av luftfärder och akrobatik.
Det konstnärliga teamet och ensemblen tar ut svängarna ordentligt när The Beatles musik för första gången iscensätts i en teaterkonsert. Låtarna har fått nya större kostymer och kan därför tilltala både dig som hade turen att uppleva The Beatles när de slog igenom, såväl som dig vars intresse för bandet är minimalt.
Come Together hade urpremiär i Köpenhamn den 9 september 2009. Den har spelat runt 200 föreställningar och setts av drygt 160 000 personer. Efter gästspel i Amsterdam kommer nu originaluppsättningen från Köpenhamn äntligen till Uppsala för att sedan fortsätta till Genève.
Pernilla Andersson - svensk gästartist!
Nu står det också klart att det blir den populära svenska sångerskan Pernilla Andersson som förstärker ensemblen när den danska succén Come Together kommer till Sverige i mars.
Pernilla Andersson är artist, producent och driver skivbolaget Sheriff. Hon har gett ut ett flertal soloalbum samt producerat skivor åt andra artister. 2011 deltog Pernilla i Melodifestivalen med låten Desperados och blev även Ulla Billquist-stipendiat. I maj 2013 tilldelades hon George Martin Music Award.
Sverigepremiär 13/3 2014 i Fyrishovs nya multihallar i Uppsala!