x

Klubb Ekolod - Mikael Jonasson // Werewolves on Mcs (Live
Sticky Fingers
D. 2013.11.10 Kl. 22:00

Sticky Fingers 11 okt - Mikael Jonasson // Werewolves On MCs (Live)

Vi kör vidare på Sticky Fingers Top Floor efter en väldigt lyckad kväll den 16 augusti! Känslan och stämningen var verkligen på topp! Den 11 oktober kommer bli fantastisk den med, för då bjuder vi in en av sveriges absolut främsta techno-producent och DJ; Mikael Jonasson!
Mikael producerar och spelar otroligt snygg och tung techno och släppt musik på labels som Drumcode, Phobiq, Figure, Driving Forces, Octopus Recordings, Sleaze, Harthouse mfl. Han har lirat runt om i europa, bland annat på den legendariska klubben Berghain i Berlin och sida vid sida med Adam Beyer, Len Faki, Joseph Capriati, Per Hammar mfl... Han är en självklart favorit hos oss, och i vårt tycke en av världens bästa techno-producenter! Det skall bi väldigt kul att bjuda hit Mikael till oss och spela med honom på Stickys Top Floor där musiken verkligen kommer komma till sin rätt!

https://www.facebook.com/official.mikael.jonasson/
https://soundcloud.com/mikaeljonasson
http://www.residentadvisor.net/dj/mikaeljonasson
https://twitter.com/mikaeljonasson

Innan vår huvudakt går på kommer även vår resident Åke Risenfors och vår gode vän David Smallbone som duon Werewolves On Motorcycles spela ett grymt live-set! Ni som har hört dom förr vet vad de går för.

https://www.facebook.com/werewolves.mcs
https://soundcloud.com/werewolvesonmcs

Klubb Ekolod startade sommaren 2011. Ekolod har på senare tid kommit att bli en av de mest etablerade klubbarna i Göteborg inom den elektroniska genren med främsta fokus på house och
techno. I början av 2012 slog Ekolod ihop sig med en annan väletablerad klubb – Lokita. Tillsammans har vi tagit över Jazzhusets två dansgolv och har sedan dess bokat kända akter som Ray Okpara, Reset Robot, Agaric, Mikael Jonasson, Nima Khak, Miss Dilemma, Robert Leiner, Sandra Mosh, Fred White, Kamelkollektivet, Andreas Saag och Per Hammar.
Datum: 2013-10-11
Plats: Sticky Fingers, top floor
Entré: 120 kr i dörren, 100 kr med förköp
Ålder: 20 år, 18 år med förköp
Tid: 22-03

DJ's:
Mikael Jonasson (Drumcode, Phobiq, Driving Forces)
Werewolves On Motorcycles (Live)
Amir Mofasser
Rich
Gustaf Kitsch