x

Tensnake + Haidl & Lindstrøm + Wallin + Max Paulsson
Debaser Malmö
D. 2013.14.09 Kl. 19:00

Marco Niermerski, mer känd som Tensnake, föddes 1975 och växte upp på en diet bestående av disco, soul, boodie och funk. Under uppväxten i förorten fanns inte mycket annat att göra än att lyssna på musik, bränna varje krona på på skivor och ett evigt bläddrande i skivbackarna. Det är vi tacksamma för! Det var då och nu är nu. Idag är han en världskänd producent och DJ, vars stora mästerverk "Coma Cat" hamnade på mängder av best of-listor 2010 och dundrade runt på engelska danslistan i England. 2012 följde han upp med dunderhitten Mainline feat. Syron som får vilken klubb som helst i världen att svämma över - så sjukt bra!

Många undrar alltid vilka som är de viktigaste årtalen i musikhistorien. 1956 Elvis, 1966 Motown, 1976 Punk, 1977 och disco eller kanske house från 1988. Marco Niermerski, en 35-årig ex-mod och goth/grunge hjälte från de coolaste klubbarna i Hamburg skulle förmodligen hävda att hans influenser kommer från disco- och houseperioden med lite extra inspiration från det tidiga 80-talet med sin electro-funk.

Tensnake som har uppträtt på Glastonbury, Melt, Flow We Love och på de största klubbarna på partyön Ibiza samt gjort remixar till Hercules & Love Affair, Little Dragon, Friendly Fires och Lana Del Rey kommer nu äntligen till Debaser i Malmö och Stockholm.

Det blir house för varma svettiga sommarnätter. Och med Coma Cat och Mainline i bagaget kan vi lova ett nattligt äventyr och ett perfekt avslut på sommaren!

Haidl & Lindstrøm är en DJ-duo som har sin bas i både Malmö och Köpenhamn. House, ny-disco, emotionella R&B samplingar och djupa pulserande rytmer. En perfekt start på den här kvällen när Debaser Malmö kommer att förvandlas till Norra Europas hetaste dansställe.

Fredrik Wallin spelar på uteserveringen och bjuder på en fin mix ifrån en skivsamling där du bland annat hittar Weezer, Little Jinder, Ghost, Duvchi och Daft Punk.

Max Paulsson värmer upp dansgolvet inne med rätt stämning inför vad som komma skall!