x

Animals + Hugo Kalm
Debaser Medis
D. 2013.05.10 Kl. 19:00

Den 5 oktober så ska det dansas som aldrig förr på Debaser Medis, då klubbkonceptet Animals för första gången håller hus och bjuder på galenskap i form av house, electro, tech och trap.

Animals är klubbkonceptet som dragit runt på stans alla klubbar, från Slakthuset till att vara residenter på klubb Sommar! och även bjudit på grymma efterfester till Summerburst på Spy Bar! Detta klubbkoncept startades i Stockholm av arrangörerna och producenterna Rat & Julian.

Kvällen till äre så har de bjudit med sig massa roliga vänner att husera bakom skivspelarna. De har även laddat med tunga visuals och ljus som kommer få er att önska att kvällen aldrig tar slut!

[ STORA GOLVET 23-03 ]
✖✖✖ ANIMALS [RAT & JULIAN] ✖✖✖
Med spelningar runt om i Sverige så vinner dessa herrar mark varje dag som går. När Rat & Julian spelar så bjuds det på en blandning av house, electro och trap. Självklart spelar de även eget material som figurerat på utlandsbloggar världen över.

✖✖✖ HUGO KALM ✖✖✖
Hugo Kalm började spela skivor 2010 och gjorde sig snabbt en namn i både sin hemort Linköping men även i andra städer. När han vann Den Svenska Björnstammens remixtävling på ”Vart jag mig i världen vänder” tog det fart på riktigt och han blev bokad runtom i hela Sverige och har numera etablerat en stabil plats på rikets klubbkarta. Vinsten i remixtävlingen av den officiella OS-låten från Coca- Cola gjorde inte saken sämre. Hugo fick åka till London och träffa producenten till låten, Mark Ronson som gav Hugos remix fina recensioner.

Sedan dess har han spelat i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eskilstuna, Norrköping, Visby och Båstad. Han har fått publik att svettas på bl.a. Café Opera, Debaser, Slagthuset, Le Grand, Campus 48h, Pepes Bodéga och Gutekällaren. Artister som Hugo har spelat i samband med är t.ex. Rebecca & Fiona, John Dahlbäck, Marcus Price & Carli, Albin Myers, Nause, Maskinen och Zedd.

Hugo har till våren flertalet nya remixer på gång, till bland andra John de Sohn och Ianizer & Lemethy. På scenen levererar Hugo energiska set med tunga basgångar och mycket rytmer. Förbered er på att svettas!

[ RESTURANGEN 19-03 ]
I resturangen denna kvällen spelar ett flertal hangarounds till Animals, vänner som vill bjuda på sin bästa musik. Det blir ett bra häng och tipset är att röjja hårt på stora golvet för att sedan socialisera med folket och ladda batterierna i baren.