x

Kim Cesarion
Kulturbolaget
D. 2013.14.12 Kl. 20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Hitsingeln Undressed har lyssnats över 20 miljoner gånger på Spotify och sålt dubbel Platina. Nästa år släpps debutalbumet, men redan i höst beger Kim Cesarion sig ut på en turné.

Kim Cesarion är uppvuxen med musik och kreativitet då hans far en dansare och producent från Guadeloupe/Paris och hans mor en instrumentalist och konstnärlig fotograf.

För två år sedan mötte Kim Arnthor Birgisson och blev kontrakterad till Aristotracks. Därefter har de arbetat tillsammans med den skotske låtskrivaren Gary Clark (Danny Wilson) samt Lukasz "Lukipop" Duchnowski och ganska snabbt kom låten Undressed fram. Det blev katalysatorn som visade vägen framåt för det framtida albumet. Den kommande debutskivan, har Kim skrivit tillsammans med Arnthor Birgisson, Gary Clark och Lukasz "Lukipop" Duchnowski.

Under sommaren har Kim Cesarion gjort uppmärksammade framträdanden på festivaler som Way Out West och Oya Natt, samt TV-program som Allsång på Skansen och Moraeus med mera.

Undressed har sålt dubbel Platina i Sverige, Platina i Danmark och Guld i Norge, och lyssnats över 20 miljoner gånger på Spotify. Nyligen släpptes nya singeln Brains Out

Åldersgräns: 13 år