x

Michael Bublé
Ericsson Globe
D. 2014.23.02 Kl. 19:30

Michael Bublé ger en exklusiv konsert på Globen 23 februari 2014
Michael Bublé, aktuell med nya succéalbumet ”To Be Loved”, ger den 23 februari 2014 en exklusiv konsert på Ericsson Globe Arena i Stockholm. Så sent som i somras genomförde Michael Bublé en utsåld och sensationell arenaturné i England och på Irland.
Albumet ”Christmas”, världens näst mest sålda album 2011, som sålt platina i Sverige och som på julaftonen 2012 streamades över en miljon gånger, följdes i våras upp med hyllade albumet ”To Be Loved”. Den 23 februari 2014 får de svenska fansen stifta bekantskap med låtskatten från de olika albumen i Bublés karriär och liveversioner av de nya låtarna på ”To Be Loved” med megahiten ”It’s A Beautiful Day”.
– My new record is about love, happiness, fun and yummy things berättar Michael Bublé om albumet ”To Be Loved” och prisar producenten Bob Rock som också producerade tidigare albumen ”Call me”, ”Crazy Love” och ”Christmas”.
Michael Bublé är fiskarsonen från Vancouver som upptäcktes när han år 2000 sjöng på bröllopet för den kanadensiska premiärministern dotter. Han har sedan dess släppt 6 studioalbum och är flerfaldigt Grammybelönad. Michael Bublé har försett världen med en lång rad av hits och sålt över 22 miljoner studioalbum.
Michael Bublé visade nyligen att han behållit båda fötterna på jorden när han skickade en mycket uppskattad lyckönskning via Twitter till George - en hängiven Michael Bublé-fantast - och en av finalisterna i årets svenska upplaga av Idol.

Förband: Naturally 7.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Vill du försäkra dig om att få de bästa tillgängliga biljetterna?
Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter!