x
Justin Timberlake

Justin Timberlake
Tele2 Arena
D. 2014.10.05 Kl. 20:00

JUSTIN TIMBERLAKE OFFENTLIGGÖR IDAG EUROPADELEN AV HANS VÄRLDSTURNÉ ”THE 20/20 EXPERIENCE WORLD TOUR”

GRAMMY- OCH EMMYVINNANDE ARTISTENS FÖRSTA TURNÉ PÅ SEX ÅR KOMMER ATT BESÖKA STÄDER I NORDAMERIKA, EUROPA, AUSTRALIEN OCH SYDAMERIKA.

IDAG SLÄPPS OCKSÅ ALBUMET ”THE 20/20 EXPERIENCE – 2 OF 2”

The President of Pop, Justin Timberlake, offentliggör idag att ”The 20/20 Experience World Tour” fortsätter till Europa med start den 30 mars. Efter att ha dominerat listorna 2013 med släppet av ”The 20/20 Experience” och nu ”The 20/20 Experience – 2 of 2” som släpps i dag, bjuder nu Timberlake fansen på sin fantastiska live show genom en global turné. Världsturnén startar den 31 oktober i år i Montreal i Kanada och hela turnén arrangeras av Live Nation Global Touring.

Lördagen den 10 maj når turnén äntligen Sverige för en konsert på Tele2 Arena i Stockholm.

Medlemmar i Justin Timberlakes helt nya fan club, The Tennessee Kids (#TNKids), kommer ha tillgång till ett förköp som startar den 7 oktober. Fans kan registrera sig och få en speciell kod för detta på www.thetennesseekids.justintimberlake.com. Det kommer också finnas ett förköp för MasterCard-innehavare från onsdag den 9 oktober kl 9.00 till torsdag den 10 oktober kl 17.00 och för Tele2-kunder från fredag 11 oktober kl 9.00 till lördag den 12 oktober kl 17.00.

Albumet ”The 20/20 Experience” har fått mycket bra recensioner och är det bäst säljande albumet i år, med över 3,5 miljon sålda exemplar hittills. Albumet är det bäst säljande albumet på så kort tid av en manlig artist de senaste fem åren, och digitalt har ingen manlig artist sålt så mycket någonsin på så kort tid i USA. ”The 20/20 Experience” låg etta i tre veckor på Billboards Top 200 och i 10 veckor på Billboards R&B Album Chart. Bara första veckan efter att albumet släppts så hade de 10 låtarna på albumet tillsammans sålt otroliga 6,2 miljoner exemplar digitalt, bara i USA. Albumet har sålt platina i tre andra länder och sålt guld i nio andra länder. Singeln ”TKO” gick direkt in på iTunes top 10 lista och har stannat där, detta i 17 länder.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.