x

Elvis-show "The King and i" Med Garry Lee Taylor
Motala Folketshus uth. Motala TB
D. 2014.28.03 Kl. 19:00

Gary Lee Taylor har uppträtt över hela världen - från Nashville och Memphis i USA, till England, Luxenburg och Holland för att
nämna några länder. Hans Elvisshower håller mycket hög klass och Garyry är inkluderad i såväl "Next generations of Kings" som "All the Kongs Men" av Joseph Clough (USA) vilka listar de absolut topprankade ETA:s (Elvis Tribute Artists) över hela världen.

Garry Lee Taylor är tt fulländat energiknippe på scenen och The King and I är en synnerligen fartfylld och underhållande show. Denne charmige och alltid lika oförutsägbare scenkonstnär bjuder inte bara på en strålande kavalkad med Elvis välkända låtar. I högt tempo serveras en uppfriskande blandning av värme, humor, galna upptåg och minst sagt fantasifulla "magiska trick". Givetvis mixat med det ständiga smågnabbet med den trogne vapendragaren och gitarristen "Stoneface" Peter.J. Lenz, som man förväntar sig av en Garry Lee Taylor show.

Garrys shower liknar inga andra Elvis shower. Till och med de enskilda showerna blir ofta unika då Garry älskar att överraska sin publik och därför sällan håller sig till manus. 2011 års show "Thats the way it was" drog fulla hus kväll efter kväll och innehar nu rekordet som den Elvisshhow som gått längst tid i Sverige. Och efterföljaren "The King and I" har fått ett varmt mottagande från publiken och samtliga konserter under 2013 har avslutats med stående ovantioner!
I Showen medverkar även Peter.J. Lenz, Tanya Tanita och Jonathan Lindh.

Föreställningen är ca 2tim med en paus på ca 20 minuter.