x

Ännu Sjunger Stjärnorna - Karin Klingenstierna
Lorensbergsteatern
D. 2014.09.03 Kl. 19:30

Att i samband med biljettköpet beställa något att äta innebär att du är garanterad en sittplats under konserten.

Lorens Bar öppnar redan kl 17.30 så att du i lugn och ro hinner få och äta maten innan konserten börjar. Ingen servering under konserten.

Ännu sjunger stjärnorna- Karin Klingenstierna


Skönt sväng, kraft och närvaro! Artisten Karin Klingenstierna intar scenen med ett band i toppklass och nyutgivna CD:n "Ännu sjunger stjärnorna" på repertoaren. Karin skapar en varm och generös stämning där publiken är med på noterna vart hon är går. Du får höra jazz, pop, blues med Karins svenska texter till Lars Mobergs musik och gott om plats för solistiska utflykter.


Det finns inte sittplatser till alla. De som beställer mat i samband med biljettköpet är garanterade en sittplats. För övriga gäller det att komma tidigt eller stå upp och lyssna.


Konserten börjar kl 19.30 och maten serveras från kl 17.30 i Lorens Bar.
Denna kväll serverar vi utvalda rätter ur vår Bistromeny. Att beställa något att äta innebär att du är garanterad en sittplats under konserten. Du beställer och betalar din mat i samband med biljettköpet. Dryck beställer och betalar du på plats i Lorens Bar.


Lorens Bar öppnar redan kl 17.30 så att du i lugn och ro hinner få och äta maten innan konserten börjar. Ingen servering under konserten.


 


Medverkande:
Karin Klingenstierna, sång
Lars Moberg, gitarr
Thomas Darelid, piano
Matz Nilsson, bas
Per Boqvist , trummor
Peeter Wiik, kör


Konsertens längd: ca 2 timmar inkl paus