x

Corroded // Nemis
Sticky Fingers
D. 2014.14.03 Kl. 21:00

Nemis presenterar Corroded."Hårt arbetande Corroded gör ett avbrott i inspelningen av bandets fjärde fullängdsalbum för att åka tillbaka till Tyskland bara två månader efter att deras 6 veckor långa Europaturné som support-act till det Australienska bandet Airbourne avslutats.
- Det har varit ett väldigt hårt tryck från våra tyska fans att komma tillbaka så snart som möjligt och den här gången som huvudband, säger sångaren och gitarristen Jens Westin och fortsätter - vi hade ju tänkt använda stora delar av våren till att göra klart nästa skiva men eftersom vi är ett utpräglat liveband så är det ju helt omöjligt att inte åka tillbaka när vi vet att publiken väntar på oss, vi ligger bra i fas med inspelningen av skivan och känner att det här är fullt möjligt att "klämma in" utan att för den delen kompromissa med varken det ena eller det andra. En klassisk win-win avslutar Jens Westin.
Bandet passar också på att göra några enstaka spelningar i Sverige i direkt anslutning till turnén i Tyskland och det är Göteborg, Kristianstad och Linköping som ska få sin beskärda del av den rostiga norrländska exportvaran."
Ålder 18.


SUPPORT


Noise Of Error


Någonstans långt in i den djupa svenska djungeln i Göteborg kommer det hårdkokta bandet Noise of Error. Ett band som lirar Grovhackad Hårdrock som får dina smaklökar i öronen att vibrera av lycka. Göteborgarna har haft den stora äran att bli underhållna av Noise of Error sedan 2010 fram till idag. Deras sound liknar ett Oljefartyg som fraktar pansarvagnar längst Kattegatt med en arg Janis Joplin till kapten som får hela skutan att gunga som satan.
https://www.facebook.com/NoiseofError
http://www.noiseoferror.se/


Psychobrew


Psychobrew är ett tungt jävla band som grundades i början av 2009 och har sedan haft en del olika trummisar o bassister men sedan i mitten av 2013 så har vi haft en stark komplett uppsättning och nu börjar vi 2014 med att släppa en singel som går under namnet Guerrilla War Psychobrew är tyngre, fetare o törstigare än någonsin, det kommer ni att få märka när ni ser oss stå på scenen!
Spotify: http://open.spotify.com/album/53fpMStPCtMGVLAK4HTiiQ


Motherpearl


"Motherpearl - the Gotheburg funk connection.


Ursprungligen bildat under början av 2000-talet har nu Motherpearl börjat göra väsen av sig på allvar. I och med förvärvet av sångaren Martin Brisshäll 2010 så har bandet hunnit bygga upp ett rykte om sig som en explosiv och svängig liveakt med lika flörtiga och hookiga låtar som tekniskt imponerande musiker.
www.motherpearl.com
www.facebook.com/Motherpearlofficial