x

Elvis-show "The King and i" Med Garry Lee Taylor
Mimers Hus
D. 2014.11.04 Kl. 19:00

ELVIS SHOW ”The King and I”
med Garry Lee Taylor

Garry Lee Taylor har uppträtt inför miljontals människor över hela världen – från Nashville och Memphis i USA, till England, Luxenburg och Holland för att nämna några länder. Hans Elvisshower är unika och Garry är inkluderad i såväl ”Next Generation of Kings” som ”All the Kings Men” av Joseph Clough (USA) vilka listar de absolut topprankade ETA:s (Elvis Tribute Artists) över hela världen!
Garry Lee Taylor är ett fulladdat energiknippe på scenen och ”The King and I” är en synnerligen fartfylld och underhållande show där denne charmige och alltid lika oförutsägbare scenkonstnär – förutom en strålande kavalkad med Elvis underbara musik – även bjuder på en uppfriskande blandning av värme, humor, galna upptåg och minst sagt fantasifulla ”magiska trick”. Givetvis mixat med det ständiga smågnabbet med den trogne vapendragaren och gitarristen ”Stoneface”, som man förväntar sig av en Garry Lee Taylor Show!
Garry Lee Taylor serverar en show som inte liknar någon annan Elvisshow ni sett! Allt kan hända – och de enskilda showerna blir ofta unika då Garry älskar att överraska sin publik och därför sällan håller sig till manus.
2011 års show ”Thats the way it was” blev en fullkomlig dundersuccé. Kväll efter kväll drog den fulla hus och innehar nu rekordet som den Elvisshow som gått under längst tid i Sverige. Och nu kommer alltså den prisbelönte Elvishyllaren med sin nya show ”The King and I” – En show där låtarna är hämtade från Elvis hela karriär, men framförs med det sound och arrangemang som var typiskt för Elvis under 70-talet. Den nya showen har fått ett varmt mottagande från publiken och samtliga konserter under 2013 avslutades under stående ovationer!

Showen har allt – musik, komedi, magi – en verklig höjdare!

För mer info om Garry Lee Taylor, gå in på:
www.garryleetaylor.com