x

Elvis-show "The King and i" Med Garry Lee Taylor
Östrabo Teater
D. 2014.04.10 Kl. 19:00

Elvis-show “The King and I” med Garry Lee Taylor

Garry Lee Taylor har uppträtt över hela världen – från Nashville och Memphis i USA, till England, Luxenburg och Holland för att nämna några länder. Hans Elvisshower håller mycket hög klass och Garry är inkluderad i såväl ”Next Generations of Kings” som ”All The Kings Men” av Joseph Clough (USA) vilka listar de absolut topprankade ETA:s (Elvis Tribute Artists) över hela världen.

Garry Lee Taylor är ett fulladdat energiknippe på scenen och The King and I är en synnerligen fartfylld och underhållande show. Denne charmige och alltid lika oförutsägbare scenkonstnär bjuder inte bara på en strålande kavalkad med Elvis välkända låtar. I högt tempo serveras en uppfriskande blandning av värme, humor, galna upptåg och minst sagt fantasifulla ”magiska trick”. Givetvis mixat med det ständiga smågnabbet med den trogne vapendragaren och gitarristen ”Stoneface” Peter. J. Lenz, som man förväntar sig av en Garry Lee Taylor show.

Garry Lee Taylors shower liknar inga andra Elvisshower. Till och med de enskilda showerna blir ofta unika då Garry älskar att överraska sin publik och därför sällan håller sig till manus. 2011 års show ”Thats the way it was” drog fulla hus kväll efter kväll och innehar nu rekordet som den Elvisshow som gått under längst tid i Sverige. Och efterföljaren ”The King and I” har fått ett varmt mottagande från publiken och samtliga konserter under 2013 har avslutats under stående ovationer!

”The King and I” innehåller musik från Elvis hela karriär, men framförs med det sound och arrangemang som var typiskt för 70-talet.

I showen medverkar även Peter J. Lenz, Tanya Tanita Taylor och Jonathan Lindh.

Tider
Insläpp kl 18.30
Start kl 19.00
Längd ca 2 tim inkl paus