x

Boys Noize Dj-set
Debaser Medis
D. 2014.07.06 Kl. 22:00

Presenteras av FKP Scorpio i samarbete med SVMK

BOYS NOIZE + SCNTST
DJS: SVMK DJS & Y+M

Äntligen besöker tyska Boys Noize Sverige igen för ett dj-set och med sig har han underbara SCNTST. SVMK Djs och Y+M backar upp.

Alex Ridha, mer känd för världen som Boys Noize, blandar friskt mellan flera olika musikstilar, så som hip-hop, disco och självklart även heavy noise och electro house. Redan vid debuten ”Oi Oi Oi” som kom ut 2007 stod det klart att Ridha hade hade skapat sitt egna unika sound. Men, så har han ju också gjort elektronisk musik och varit DJ i mer än hälften av sitt liv. Man kan väl ödmjukt säga att Ridha är en av världens mest väletablerade genier bakom skivspelarna, eftersom han stått på cirka alla planetens viktigaste scener och bredvid de största namnen inom dansmusiken.

När Ridha kör sina set är visualsen lika storslagna som Ridha är fenomenal på att mixa – igen går från en Boys Noize-show oberörd. Du kommer framför allt vara helt slutkörd av all dans. Det kan också vara en av anledningarna till Boys Noize vann Beatports "Best Electronic Act" tre år i rad och av Rolling Stone har prisats som en av de tio Dj:s som regerar planeten Tellus. Förutom sin egna formidabla samlingar med låtar, är han en välrenommerad remixare. Han har jobbat med Depeche Mode, Daft Punk, Feist, David Lynch och Jarvis Cocker, Santigold, Scissor Sisters och Chilly Gonzales för att nämna några få. Och vid sidan av det här har han hookat up med Skrillex för det senaste projekt Dog Blod, som under 2013 både spelade på Ultra Music Festival och Coachella. Scandinavienturnén blev inställd 2012, men tack och lov så bestämde sig Boys Noize att komma tillbaka i år istället. Med sig har han supporten och det unga technoundret SCNTST, arvinge till Dj-tronen på planeten jorden, och som ligger på den egna labeln BOYSNOIZE Recordings.

Oi! FKP Scorpio i samarbete med SVMK hälsar dig hjärtligt välkommen till Debaser Medis!

Y+M
Stockolmsduon Y+M bestående av Ylva Lundberg & Malin Evrenos är en av Sveriges absolut intressantaste DJ-akter just nu. Under de senaste åren har de i princip flängt runt non-stop mellan olika DJ-bås och skapat dansgolvskaos på klubbar som Berns 2.35:1, Fotografiska och F12 Terassen, men även hunnit turnera i Sverige och Europa. Y+M leverar house och techno när den är som djupast, svängigast och köttigast, och deras outtröttliga passion för dans och dekadens lyser igenom i varje set.

SVMK
Svenska Musikklubben (SVMK) är ett ambulerande klubbkoncept i Stockholm som jobbar med både promotion, musik och events. SVMK djs bjuder på modern disco, Deep house och techno.

Åldersgräns: 20 år