x

Svartöns Blues - T-bears & the Dukes
Luleå Energi Arena
D. 2014.08.03 Kl. 21:00

För tredje gången gästar T-Bear & the Dukes Luleå och Svartöns Blues. Varje gång har bandet levererat en spänningsfylld glödhet och medryckande blues. Kvartetten beskrivs av kritiker som ett av de "stora" banden inom svensk blues. De spelar i huvudsak eget material, men kan också låna låtar av andra storheter inom bluesen. T-Bear & the Dukes är ett band som måste upplevas live - det är en oförglömlig upplevelse. Ytterligare en skön blueskväll att se fram emot. Bandet består av Torbjörn Solberg-gitarr och sång, Henrik Berg-trummor, Jan Lillsäter-bas och Palle Wangberg på orgel.

Kvällens supporting act är Marielle & Co som består av en samling unga skickliga musiker i början av sin musikaliska karriär. De bjuder på personliga konserter med egenskrivet material. Välkommen till en trevlig kväll på Luleå Energi Arena och Live Restaurangen.

OBSERVERA
Eftersom arenan inte har något inpasseringssystem kan du inte skriva ut din biljett hemma utan måste hämta den på ett ticnetombud. Länets ticnetombud är Kulturens hus i Luleå, Acusticum i Piteå och Simhallskiosken i Kiruna.
Handikapplatser bokas vid Kulturens hus biljettkassa 0920-45 59 00
Förköp av biljetter kan göras till kl 16:00 den 8 mars 2014, ev kvarvarande biljetter säljs vid dörr.

Längd: 3,5 h
Arr: Svartöns Blues