x
Rod Stewart

Rod Stewart
Amfiscenen v. Musikhuset Aarhus
D. 2014.05.07 Kl. 19:30

”Se den 69-årige sånglegendaren och hjärtekrossaren på en utomhuskonsert på Musikhusets amfiscen i sommar – hans enda i Norden!

Minns du bland annat Maggie May, Da Ya Think I´m Sexy, Sailing, Baby Jane, I was only joking, The first cut is the deepest, I don´t want to talk about it, Young turks och Have I told you lately? Låtar som på 1970- och 80-talet var synonyma med Rod Stewarts varma, hesa stämma.

Kickstarta sommaren på ett fett sätt! Gläd dig med att åter få höra de populära låtarna med den engelske heartbreakern, när han den 5 juli uppträder vid en exklusiv sommarkonsert på Musikhusets amfiscen med plats till 5000 besökare. Konserten är en del av hans världsomfattande turné Live the Life Tour 2014 och är hans enda uppträdande i Norden. Möt rösten, myten och den spektakulära scenshowen från en av rockhistoriens musikaliska kämpar.

Trots sina 69 år är Rod Stewart still going strong, vilket sista årets albumsläpp Time vittnade om. Albumet, som innehåller Rod Stewarts egna kompositioner efter en 20 år lång period med idel cover-utgåvor, gick direkt in på förstaplatsen på den brittiska hitlistan och markerade därmed att mannen med den hesa stämman och en av rockhistoriens mest berömda rufsfrisyrer fortfarande har skarpa skott i bössan som låtskrivare och hitmakare.


Arrangör: Musikhuset Aarhus


Tack till Formuepleje vid Claus Hommelhoff och Aarhus kommuns eventavdelning.