x

Sol Vind & Vatten-en Hyllning Till Ted Gärdestad
Kronovalls Slott
D. 2014.11.07 Kl. 20:00

En STJÄRNSPÄCKAD hyllning till Ted Gärdestad, hans musik, livet, kärleken och den svenska sommaren. En rad kända artister, uppbackade av kapellmästaren Peter Ljung med några av Sveriges bästa musiker. Janne Schaffer,svensk gitarrgigant i världsklass, som arbetade tillsammans med Ted under många år, är solist och konferencier under föreställningen. Även Johan Boding, Sonja Aldén, David Lindgren och Fridha Lundell medverkar

Kom och slå några volter i gräset, samla ihop gänget och ta vara på sommaren.

Kom till Kronovalls Vinslott på Österlen - ett underbart ställe för en sommarkonsert. Vi kan utlova en härlig sommarkonsert fylld av glädje, kärlek och musiken vi älskar.

Välkomna till en drygt två timmar lång show - en föreställning där sången, musiken, artisteriet gör kvällen till en enda stor fest!

- HOTELLPAKET & MAT bokas på Kronovalls Vinslott: [email protected] , 0417-19710 - www.kronovall.se

Ted Gärdestad kom på 70-talet in som en frisk och annorlunda fläkt i den svenska populärmusiken. Under Stikkan Anderssons beskydd, tillsammans med Janne Schaffer, Mikael B. Tretow, Björn & Benny gjorde skolpojken musik som vi knappast hört maken till varken förr eller senare. Nya klanger, ett annorlunda sound och Teds ljusa, pojkaktiga röst skapade en hysteri, en framgång som även idag är unik. Både musikaliskt och kommersiellt. Hans ständiga kompanjon och trygghet i den alltmer krävande tillvaron, brodern Kenneth, bidrog till framgången med sina milda, innerligt vackra texter, där många redan är älskade klassiker. Tillsammans skapade bröderna Gärdestad en sång- och vis-skatt, som för alltid har sin givna plats i den svenska musiken. Och i våra hjärtan!

Första konserten med Sol Vind & Vatten var 2007 i Sövde Amfiteater. Under 2008-2009 gjorde vi mer än 30 slutsålda konserter. En otrolig succé!

Kom och slå några volter i gräset, samla ihop gänget och ta vara på sommaren.
se mer info på: www.jerkules.se/index.php/sol-vind-och-vatten-en-hyllning-till-ted-gardestad

Picknick & stol får medtagas, ej alkoholhaltiga drycker
Mat och öl/vin servering finns, boka meny alt hotellpaket på www.kronovalls.se

Tider
Insläpp kl 18.00
Start kl 20.00
Spellängd 2 tim 30 min