x
Håkan Hellström

Håkan Hellström
Ullevi
D. 2014.07.06 Kl. 20:00

Slottsskogsvallen var inte tillräckligt stor denna gång, vi slår ner en ny milstolpe i Göteborgs musikhistoria och välkomnar Håkan Hellström in på den legendariska arenan Ullevi. Den 7 juni kommer Ullevi vibrera av sommar, koka av lyckorus och explodera av glädje.

Håkan hälsar: ”Det är den absoluta peaken för mig, inget blir större än Ullevi!”

2013 har varit ett fint år för Håkan Hellström, albumet ”Det kommer aldrig va över för mig” släpptes i april och har sålt platina. Håkans extratimme från Skansens scen var årets konsert på TV och vinterturnén har bjudit på euforiska konserter i Oslo, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Håkan startade sin turné den 8 juni 2013 på Slottsskogsvallen och avslutar turnén den 7 juni 2014 på Ullevi. Detta blir den enda spelningen under 2014.

Håkan hälsar ”Efter ett 2013 som varit det största hittills i min karriär var 2014 tänkt för låtskrivande och vardagssysslor. MEN… alla turnéer har åtminstone rullat i minst ett år, så varför inte en spelning till och på en väldigt speciell plats…”

Ej tillåtet att campa utanför Ullevi inför konserten. Tillsammans med Live Natoin har vi beslutat att all camping utanför Ullevi i samband med konserten inte är tillåten.
Däremot är det tillåtet att bilda kö (ej campa) från och med lördag 7 juni kl 07.00.

Insläpp
Entréerna till arenan öppnar kl. 17.30.

Showstart
Kl. 19.30 kommer Håkans publik att värmas upp av Freddie Wadling, Carl-Einar Häckner,
Alice B och stråkkvartetten från SeLest.

Byte av biljetter
Den som har ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen och fortfarande vill stå behöver inte göra något - ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen gäller som entré till planen för konserten på Ullevi.
Den med ståplatsbiljett till Slottsskogsvallen ges en exklusiv möjlighet att byta till sittplatsbiljett till Ullevi mellan tisdagen den 18 februari klockan 09.00 och torsdagen den 20 februari klockan 17.00.

För att byta biljett köpt via ticnet.se eller Ticnets callcenter ska Ticnets callcenter (077-170 70 70) kontaktas.

För att byta biljett köpt via ett Ticnet-ombud ska antingen Scandinaviums biljettkassa (031-811020) eller Ticnets callcenter kontaktas.

Det går att byta biljett efter det officiella biljettsläppet, så länge det fortfarande finns sittplatsbiljetter kvar till försäljning, men då tillkommer en extra biljettkostnad på 30 kr per bijlett samt att man får betala serviceavgiften på den gamla biljetten som en bytesavgift.

Den 21 februari klockan 09.00 släpps nya biljetter till konserten på Ullevi.

Rullstolsplatser bokas via Got Event Biljett på telefon 031-811020.

Åldersgräns 13 år.

Endast Direktbetalning på ticnet.se

Inga gruppbokningar till detta evenemang

VIKTIGT: Live Nation och Ullevi tar starkt avstånd från andrahandsmarknaden av konsertbiljetter och menar att fans aldrig ska betala ett högre pris för en biljett än det pris som står på biljetten. Därför uppmanar vi alla att enbart köpa från auktoriserade återförsäljare.

Paraplyinfo
Paraplyer eller sittpallar får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.