x
Bob Dylan

Bob Dylan
Trädgårdsföreningen
D. 2014.15.07 Kl. 20:30

Bob Dylan till Helsingborg och Göteborg i sommar
Efter den enorma succén på Waterfront i Stockholm i höstas är vi väldigt glada att meddela att ingen mindre än Bob Dylan kommer tillbaka till Sverige i sommar. Den 14 juli spelar han med sitt band på Sofiero Slott i Helsingborg och den 15 juli på Trädgårdsföreningen i Göteborg.

Aftonbladets Håkan Steen gav höstens två utsålda Stockholmskonserter fyra plus och menade att Dylan sjunger bättre än han hört honom sjunga de senaste 20 åren, och avslutar recensionen med: ”Det är en Bob Dylan i oväntad storform vi har fått se den här helgen. Må den eviga turnén hinna rulla hit några gånger till.”

GAFFA’s Mathias Jensen ger betyget 6 av 6 och skriver:

”Ingenting silas genom nostalgiska filter, allt strömmas genom det vatten han står i precis just nu, och det är just den aspekten jag vill förmedla, förtydliga och försöka understryka, för att skriver man om Bob Dylan jobbar man i motvind från start. Men det var varken bilden av honom eller mina egna inre bilder som spelade upp den här konserten den här kvällen, det var den 72 år gamla artisten och sångaren Bob Dylan. Och den Bob Dylan är bland det överhuvudtaget bästa jag har upplevt.”

Nu är det alltså klart att turnén når sommarsverige 2014 för två utomhuskonserter mitt i juli.

Bob Dylans senaste fem album, inklusive hans senaste ”Tempest”, har hyllats som några av de bästa i hans karriär, och med dessa uppnått nya framgångar både när det kommer till kritik och kommersiell framgång. Både ”Time Out Of Mind” från 1997 och ”Love and Theft” från 2001 sålde båda platinum och vann flera Grammy Awards.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 620 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.Åldersgräns: 13 år

Insläppstid: kl 18.30

Arrangör: www.livenation.se