x

Introducing Sananda Maitreya Tour 2014
TRÄDGÅR`N
D. 2014.06.05 Kl. 20:00

En röst som ingen annan! Tidigare gick han under namnet Terence Trent D’Arby, ett namn som klingar välbekant för de flesta som lyssnade på soulig musik under 80- och 90-talet. Men sedan 1995 heter han Sananda Maitreya och i maj kommer han till Trädgårn med sitt tvåmannaband ‘The Nudge Nudge’.

Han är en artist med många strängar på sin lyra; producent, sångare, låtskrivare och multiinstrumentalist. Sananda Maitreya har sedan starten av artistkarriären skrivit, arrangerat och producerat all sin musik, men också samarbetat med många av de stora namnen på pop- och soulscenen. Han spelar dessutom alla instrument på sina samtliga studioalbum.

Sananda Maitreya beskriver sin musik som post-millennium-rock, en mix av många olika konstnärliga uttryck. Från country till opera, reggae till jazz. Kärnan i hans musik är dock alltid soulen.

Sananda Maitreya firar nu 25 år som soloartist och beger sig ut på turné med sin tvåmannaorkester ‘The Nudge Nudge’: Nik ‘The Sticks’ Taccori på trummor och Enea ‘il Conte’ Bardi på bas.

Sananda Maitreya – sång, gitarr, keys
Enea ‘il Conte’ Bardi – bas
Nik ‘The Sticks’ Taccori – trummor, kör

För mer info se: www.Sananda.org

Ålder: 18 År
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 20:00