x

Be Bop a Luba- Back to the 50`s
Cassels Konserthus, Grängesberg
D. 2014.10.10 Kl. 19:00

Upplev en äkta 50-60 tale show när musiken var som bäst, kom och lyssna på musiken som på 50-talet framfördes av Elvis, Buddy Holly, Roy Orbinsson, Leslie Core, Supremes m. fl

En oförglömlig afton med andra ord, showen får topprecensioner där den drar fram.

Tanken från börjar var en föreställning i en kyrka men nu har showen växt och turnén och intresset för den bara växer och turnén är nu inne på sitt tredje år.

Peter Jezewski var tidigare sångare i kultbandet The Boppers men här kommer han med sitt 11-mannaband och presenterar den bästa musiken , Guldkornen från tidsepoken 50-60 talet har vi vaskat fram .

Showen är så lång som 3 timmar plus paus, men kortare föreställning skulle vara omöjligt om man ska hinna presentera alla de låtar som vi minns från musikens glansdagar och som aldrig dör ut,

Bebopaluba rullar vidare efter det stora intresset som publiken visat för showen.

Peter Jezewski säger själv att detta är det roligaste han gjort under sina 36 år som artist och då ska vi veta att han spelat med Chuck Berry, Suzi Qatro,Shakin Stevens för att nämna några.

Väkomna till denna afton i Nostalgins tecken och som för en kväll tar oss tillbaka i tiden till det glad 50-60 talet och dess historia.

Tider
Insläpp kl 18.30
Start kl 19.00
Längd 3 tim