x

Gus G & Marty Friedman
TRÄDGÅR`N
D. 2014.05.05 Kl. 19:30

Gus G & Marty Friedman Guitar Universe Tour 2014.

GUS G – Ozzy Osbournes senaste gitarrist är aktuell med sin solodebut ”I am the fire”, som släpptes i mars. Gus G samarbetar med bland andra sångaren Mats Levén (Candlemass) som kommer att vara med på denna spelning. Första singeln och videon ”My will be done” är släppt och att det kommer bli en afton med suveränt gitarrspel kan garanteras när Gus G ställer sig på scen. Vem vet, kanske blir det någon Ozzy låt?

MARTY FRIEDMAN - Den tidigare Megadeath-gitarristen är också han aktuell med ett nytt solo album i vår och som har fått titeln ”Inferno”. Marty har även han en diger samling kända gäster på sin skiva som t ex Alexi Laiho (Children Of Bodom), David Davidson (Revocation) och Jason Becker (Cacophony). Vilka som ev. kommer att medverka live var inte bekräftat när detta skrivs. Däremot kan vi även här utlova gitarrspel i världsklass!

2 världsgitarrister på ett och samma tillfälle. Missa inte!

Support: - Evil Masquerade grundades 2003 Köpenhamn av svenskfödde gitarristen Henrik Flyman. Debutskivan som kom redan året efter rönte stora framgångar i bl.a. Japan. I de tidiga åren blev bandet rubricerat som teatralisk metall i media - en etikett som fortfarande beskriver Evil Masquerade's uttrycksfulla och melodiösa hårdrock ganska bra. Bandet har hittills släppt 6 album och är aktuella med albumet 'The Digital Crucifix' som släpps den 22 april, 2014.

HENRIK FLYMAN - Gitarr

TOBIAS JANSSON - Sång

THOR JEPPESEN - Bas

DENNIS BUHL - Trummor

ARTUR MEINILD - Keyboard

Åldersgräns: 13 år på balkongen / 18 år på parketten