x

Mirabai Ceiba Vårkonsert I Skeppsholmskyrkan
Eric Ericsonhallen
D. 2014.15.05 Kl. 19:00

World Tour 2014

Songs of Love and Longing & Sacred Chants

En konsert i kärlekens tecken. Mantran och heliga kärlekshymner som berör alla våra sinnen, fyller oss med längtan och öppnar våra hjärtan!

Mirabai Ceiba’s musik genomsyras av en mjuk och samtidigt expansiv anda. Den är djupt förankrad i andlighet, ömhet och skönhet. Deras konserter är glada och kärleksfulla tillfällen att tillsammans stå upp för fred och dela duons egna övertygelse om att musik är ett universellt språk som förenar världens folk, kulturer och traditioner.

Senaste skivan Sacred Love Meditations har nått nr. 1 på i-tunes listan inom New Age genren i Österrike, Tyskland, Finland, Spanien och Portugal.

Artisterna Markus Sieber (sång och gitarr) och Angelika Baumbach (sång, harpa och keyboard) blandar mantra med nyskriven musik, på spanska och engelska. De tonsätter och återspeglar poesi och dikter av bl.a Rumi, Thich Nhat Hanh och Guru Nanak. Stilla harmonier så väl som rytmiska sydamerikanska toner väcks till liv genom deras musikaliska finkänslighet. Vi välkomnar kvällens inbjudna gäst Bogdan Djukic (bole´ ensemble) på violin.

“Their music comes from a pure space of love and devotion. It is soothing, peaceful, and very meditative.”
Deva Premal

Det är med sann glädje som jag presenterar ytterligare en fantastisk musiker Satyadev som kommer stå för öppningsakten denna magiska musikkväll.
Satyadev är musiker och mantralärare (MPower) av rang, uppvuxen i Kolkata Indien i en familj med starka rötter i Vedanta Traditionen.
Hans senaste skiva heter Alo - som betyder ljus på hans hemspråk.
Musik är allomfattande, berör och förenar människor på hela vår Glob. Mirabai Ceiba och Satyadev bär på denna vibration till 100%.

Här kan du förkovra dig och lyssna mer;
www.mirabaiceiba.com
www.satya.dk

Arrangör Sophia Göth
www.breathe.se

Varmt Välkomna till en innerlig musikkväll!

Att tänka på
Undvik att ta bilen då det finns få parkeringsplatser på Skeppsholmen.
Barn under 12 gratis.

Tider
Insläpp kl 18.30
Start kl 19.00
Längd 2,5 tim