x

Jill - Matiné Jill
RONDO
D. 2014.22.11 Kl. 15:00

Vid bokning av MENYPLATS förbinder du dig att äta minst en varmrätt, förbokas senast 5 dgr innan besöket.

Vid slutsålt kan det finnas lediga platser med begränsad sikt/rullstolsplatser kontakta Lisebergs Nöjesbokning 031-400 100 för mer information.
Åldersgräns: 18 år, i målsmans sällskap 13 år.
Tips! Din Rondobiljett gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt showdatum.

Föreställningen startar kl 21.00 kvällstid:
Välj kl 18.30 om du önskar äta innan eller välj kl 21.00 om du endast önskar showbiljett. Se mer info om tider nedan.


JILL JOHNSON PÅ RONDO
Efter succén på Hamburger Börs är det dags för JILL att inta Rondos scen. Den 18 september är det premiär för Jills första korgshow i Göteborg.


Det är första gången den folkkära artisten sätter upp en helt egen show och hon utlovar en välljudande helkväll med musikaliska överraskningar, rivig rock, skön country och självklart en lång rad välkända hits.

Med samma kärlek till Nashvillecountry som Johnny Cash och Dolly Parton, paketerar Jill influenser från blues, pop, rock och schlager på ett, i Sverige helt unikt sätt. Hennes sound är omisskänneligt och att Jill, röstmässigt lätt kan konkurrera med de stora amerikanska världsstjärnorna gör att en showkväll tillsammans med Jill & hennes band, är något, ingen musikälskare vill missa.


Det är en storslagen, läcker och rockig show som överraskar musikaliskt, visuellt och innehållsmässigt. Jill är en genuin artist som spänner över många genrer. Hon är också en av våra mest spännande och begåvade artister. Det är en show som vill beröra och nå publiken med värme, humor och musik. Föreställningen är ca 1 tim och 30 min lång.

Showen startar kvällstid kl 21.00. Rondo öppnar kl 18.00. Matgäster skall vara på plats senast kl 18.30, övriga gäster kl 20.00. Showkrogen Rondo erbjuder utvalda välsmakande showmenyer som enkelt och snabbt bokas efter ni valt biljetter.

Matinéföreställningen startar kl 15.00. Rondo öppnar kl 13.00. Matgäster skall vara på plats kl 13.30, övriga gäster kl 14.00. På matinéföreställningen ingår meny (Rondos högrevsburgare med tillbehör. Kaffegodis & kaffe) i biljettpriset när man har köpt en matplatsbiljett.