x

Lindsey Stirling
Arenan, Stockholm (Fryshuset)
D. 2014.06.10 Kl. 19:30

Äntligen kommer Lindsey Stirling tillbaka!

Efter fjolårets succékonserter på Kulturhuset i Stockholm och på Bråvalla Festivalen, återvänder äntligen Lindsey Stirling till Sverige. Den 6:e oktober är det dags för den videoaktuella YouTube-stjärnan att äntra scenen i Fryshuset.

Den nya videon till låten Stars Align, släpptes den 6 februari i år och med över 2 miljoner visningar redan, blev den en självklar succé. Lindsey berättar via sin hemsida att hon saknat turnélivet och bekräftar att hon kommer att bjuda på ny musik.

Lindsey Stirling började som en klassisk utbildad violinist som genom att ta sin klassiska skolning in i dub-step-beatet snabbt blev ett YouTube-fenomen och därefter även en uppmärksammad finalist i tv-programmet America’s Got Talent. Lindseys unika twist med klassiska tolkningar av videospelsteman har lett till att hon spelat på allt från gigantiska videospelskonvent till anrika Webster Hall i New York. Lindsey är kanske den första - och enda - konstnär i världen som blandar klassisk violin, modern dans och ... The Legend of Zelda?!.

Ingen åldersgräns