x

The Spotnicks / Green River Band
Vara Konserthus
D. 2014.02.11 Kl. 18:00

En smällfet nostalgikväll

THE SPOTNICKS
En era tar slut - the final curtain sänks - The Final Tour är oundviklig. Vi är framme där nu och bandet tycker att efter över 50 år på världens scener och drygt 18 000 000 sålda skivor får det räcka. De två originalmedlemmarna Bosse Winberg och Bob Lander tycker dock att det skall bli häftigt att få möta sin publik en sista gång i en specialkomponerad Spotnicksföreställning. Vi får höra de flesta av de klassiska Spotnickslåtarna som My Bonnie, Amapola, Last Date, Johnny Guitar, Den Gamla Moraklockan, Hey Good Lookin´m.fl.
- Att få göra denna turné under 2014 är inget annat än ett hedersuppdrag, säger Thomas Engström på Roaddust Management, turnéansvarig. Fast rymdräkterna drar de inte på sig igen...tror jag. Fast man vet aldrig, avslutar Engström leende!

GREEN RIVER BAND:
Tillbaka och på Sverigeturné igen. En av Europas absolut förnämsta Creedence tributeband gjorde oerhörd succé när de var här 2013. Nu gör bandet ett antal konserter tillsammans med legenderna i The Spotnicks som "öppnar konserten". Det är vad vi kallar en "nostalgibomb".
Green River Band är bandet som har blivit oerhört mytomspunna då de bl.a. aldrig någonsing har ställt upp i någon intervju. De låter musiken tala, säger managern Thomas Engström.
Senast stod folk upp och dansade sista tjugo minuterna av konserterna. Det blir så mycket glädje och nostalgi denna kväll så frågan är om man klarar av det.
Arrangör: Roaddust Management Group

Söndag 2 november kl 18.00
Plats: Stora salen Längd: ca 2 tim 30 min inkl paus
Entré: 400 kr

För handikapplatser, ring Vara Konserthus biljettkassa tel 0512-315 00