x

Lerkilskalaset 2014 - 2-dagarsbiljett
Lerkils Hamn
D. 2014.04.07 Kl. 16:00

LERKILSKALASET 2014


 


På fredagen den 4 Juli öppnar vi portarna kl 16:00. vi kör en afterwork mellan 16-19 med bra priser i baren på mat och dryck. En Öl och mat för 100 :-. Samt trubadur som underhållning. Kl 19:00 går det första bandet upp på scen, sen är det fullspäckat schema. På scen har vi våra lokala kändisar Glennartz, som kör sina grymma dansbandslåtar. Vi har bjudit ner Näääk & Nimo, som bl.a har spelat på bråvalla, och hultsfreds festivalen. På kvällen blir det även Dj duon Galavant från Halmstad som spelade på Summerburst 2013. Deras hitlåt Tonight spelas flitigt på alla nattklubbar runt om i världen. Vi gästas också utav Paradise hotell Samir och modebloggaren Viktor Frisk som kommer köra deras ny låt för oss samt mingla med er under båda dagarna. Kl 01:00 stänger vi portarna.


På Lördagen den 5 Juli öppnar vi portarna kl 13:00. I början på dagen är det barnfamiljen som står i centrum, med barnaktiviteter såsom till hoppborgar och ansiktsmålning. Det kommer även förekomma olika tävlingar med fina priser.
Lite senare på eftermiddagen/kvällen svidar vi om och riktar oss mot föräldrarna. Då kommer våra lokala band spela, bl.a. det grymma bandet Old News som även gästade oss förra året på scen. De har en otrolig utvecklings kurva och har precis spelat in sin nya demo.


Vi har fått den stora äran att få hit Linda Bengtzing. tillsammans med Farbror Fläsk.
Linda Bengtzings tävlade i årets melodifestival med låten Ta mig.
På blott fem år har Linda hunnit leverera fler hits än vad många andra artister gör under hela sin livstid, men för Lindas del har karusellen bara börjat.Några av hennes stora hits är Alla Flickor, Hur svårt kan det va?, Jag ljuger så bra. missa inte detta tillfälle att se henne nere i lerkilshamn. Vi stänger portarna kl 01:00, då fortsätter festen på Lerkilsbaren fram till kl 03:00.


Varmt Välkomna till Lerkils Kalaset 2014


FREDAG:


GALAVANT
GLENNARTZ
NÄÄÄK & NIMO


LÖRDAG:


FARBROR FLÄSK FEAT LINDA BENGTZING
OLD NEWS


Fler artister tillkommer..