x

Mobb Deep
Berns
D. 2014.24.08 Kl. 21:00

Berns Live & Flaco Productions presenterar Mobb Deep med nysläppta albumet The Infamous Mobb Deep.
I fjol tvingades Mobb Deep ställa in sin spelning i Stockholm på grund av problem med visum. Nu är hip hop-duon tillbaka med både nytt dubbelalbum och en exklusiv Sverige-konsert på Berns den 24:e augusti.

Åtta år efter deras senaste skiva, släpptes det efterlängtade dubbelalbumet ”The infamous Mobb Deep” i april i år. En comeback och inte minst ett startskott för Mobb Deeps Europaturné som nu för dem till Berns i Stockholm.

Östkustrapparna Kejuan ”Havoc” Muchita och Albert ”Prodigy” Johnson växte upp i miljonprojektet Queensbridge i New York och började sina karriärer redan som 16-åringar.
Sedan debutalbumet ”Juvenile Hill” kom ut 1991, har de skördat framgångar både hos kritiker och fans men det var med kultskivan ”The Infamous” som de slungades till toppen av billboardlistorna och även gjorde sitt stora avtryck inom hip hop-världen.
De har samarbetet med 50 Cent, Mary J Blige och Nate Dogg och med över tre miljoner sålda skivor är Mobb Deep idag en av de mest framgångsrika hiphopakterna genom tiderna.


Åldersgräns 18 år


Kom ihåg att hämta ut din biljett!
Make sure to pick up your ticket!

Biljettförsäljningen slutar 20.00 samma dag som eventet. Se till att hämta ut din biljett!

Mer information, besök: www.berns.se