x

Black Stone Cherry
Sticky Fingers
D. 2014.04.10 Kl. 19:00

BLACK STONE CHERRY TILL SVERIGE I HÖST


Blytunga södernrockarna Black Stone Cherry anländer till Sverige höst för två spelningar. Den 3 oktober infinner det sig på Klubben – Fryshuset i Stockholm och dagen efter, den 4 oktober, intar de Sticky Fingers i Göteborg. Biljetterna går att köpa från kl 9.00 den 9 maj.


Black Stone Cherry har sedan starten 2001 kört på som en ångvält och med ”Magic Mountain”, som kommer i maj, så har bandet fyra album under bältet och en fanskara som vuxit sig enormt stor. Med sin blandning av stomping, bluesig rock och primal stonerrock har bandet hittat in på Billboards Mainstream Rock-lista inte mindre än åtta gånger. Riviga ”White Trash Millionaire” och melodiösa ”In My Blood” är bara två axplock från deras digra katalog av låtar som sätter oss i brand.


Black Stone Cherry har, förutom ett otal egna headlineturnéer, åkt som förband till band som Nickelback, Bad Company, Lynard Skynard och Def Leppard. För den oinitierade så kan en sökning på YouTube väldigt konkret illustrera vilken total urladdning deras liveshower är. Fullt ställ från start till slut och inga kompromisser.


http://www.blackstonecherry.com


https://www.facebook.com/officialblackstonecherry


Ålder 18