x

Lord of the Dance - Dangerous Games
Lisebergshallen
D. 2015.08.03 Kl. 18:00

Rullstolsplats och ledsagare (1 fri ledsagare/rullstol) bokas via Lisebergs Nöjesbokning 031-400 100.
Tips! Din biljett gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt föreställningsdatum.

Det är 20 år sedan Michael Flatley var först med att presentera irländsk dans på internationella scener. Lord of the Dance " Dangerous Games " tar nu ett djärvt steg framåt från den ursprungliga produktionen. Ett intensivt skådespel som med hjälp av 20 års erfarenhet visar utvecklandet av den irländska dansformen och artisteriet.

Michael Flatley har skapat nya fantastiska danser och genom toppmodern visuell teknik, scenisk belysning, nytt ljud och fantastiska kostymer hänför han publiken. Vokala talanger som popstjärnan Nadine Coyle spelar Erin Gudinnan, och framför låtar av kompositören Ger Fahy.

Föreställningen öppnas med en videosekvens där Michael Flatley låter publiken följa med på resan från där han en gång började till idag. Hur han utvecklat sin talang och låter den föras vidare till en ny briljant Lord – tillsammans med en ny ensemble. Kan Lorden fortfarande vinna kampen?

Denna nya dramatiska version av den ursprungliga Lord of the Dance når sin kulmen med en spännande duell mellan den nya Lorden och hans ärkefiende Don Dorcha. Showen avslutas som alltid med det världsberömda extranumret som får publiken i extas.

Gott och ont på 2000 talet får en helt ny innebörd.

Som extra behållning ser vi Michael Flatley i ett nyskapat mästerverk som visas på den stora högteknologiska bildskärmen.
 

Längd: akt 1: 45 min, paus 20 min, akt 2: 50 min

Arrangörer: Julius Production AB & Sangré Event

Arenaplan

Lord of the Dance

Liseberg