x

Sommarkväll Med Lise & Gertrud - Från Cornelis Till Village People
Fjäderholmsscenen
D. 2014.01.08 Kl. 20:00

Sommarkväll med Lise & Gertrud - från Cornelis till Village People

Lise&Gertrud levererar musik som går rakt in i hjärtat. De är unika i sitt slag, med två röster och en cello förmedlar de något alldeles eget och äkta personligt. Deras tolkningar av Beatles, David Bowie, Povel Ramel, Cornelis m. fl. har hyllats av både kritikerkåren och publiken. Tillsammans med humor, spontanitet och tajt samspel bjuder de alltid publiken på en stark här och nu upplevelse!

Kort bakgrund
Lise Hummel och Gertrud Stenung började sammarbeta redan under utbildningen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Tillsammans bildade de den framgångsrika duon Lise&Gertrud, som utgår från två sångröster och en cello.
Med sin breda repertoar har de medverkat i en rad olika sammanhang som nobelfesten "Allsång på Skansen", "Så ska det låta" och Idrottsgalan.
De har uppträtt på Orphei Drängars årliga Caprice, Pridefestivalen och i Dalhalla samt gjort konserter med såväl The Manhattan Transfer och Sven-Ingvars.

Insläpp kl 19.00
Start kl 20.00

Från och med i sommar byter friluftsteatern på Fjäderholmarna namn, skepnad och inriktning och blir Fjäderholmsscenen - Stockholms nya folkpark. En utomhusarena med uppträdanden för alla åldrar och smaker. Allt från allsång, stand up, exklusiva konserter till föreställningar med barnens favoritartister.

En lång rad av landets mest folkkära och populära artister kommer att samsas om Fjäderholmsscenen denna sommar. Först ut blir Melodifestivalveteranen och popartisten Magnus Carlsson som under tre lördagskvällar i sommar bjuder fjäderholmspubliken på stjärnspäckad allsång. Uppträdanden som följer består bland annat av en exklusiv konsert med Sarah Dawn Finer och stand up varje onsdag med Sveriges roligaste komiker.

ERBJUDANDE
Köp en prisnedsatt ”skärgårdslåda” och ha din egen picknick på Fjäderholmarna
För dig som köper en biljett till något av Fjäderholmsscenens sommarevenemang erbjuder vi dig en skärgårdslåda till specialpris.
Njut av svenska läckerheter innan föreställningen i unik skärgårdsmiljö. Du kan förköpa din skärgårdslåda via Ticnet vid bokning av din evenemangsbiljett till specialpris. 195 kr (ord.pris 240 kr).
Din skärgårdslåda kan du hämta ut 60 minuter innan föreställningen på scenen mot uppvisande av din biljett.
Skärgårdslådan består av ett knippe Fjäderholmsrökta räkor, gravad lax från Magasinet, ramslöksmajonnäs, rostad potatissallad med haricots verts, schalottenlök och citronvinegrette samt grönsallad. I skärgårdslådan ingår även sprödbakat surdegsbröd med brieost samt mörk choklad.

Till Fjäderholmarna tar man sig enkelt med båt, antingen med Fjäderholmslinjen från Slussen eller från Nybroviken, Kajplats 12 med Strömma Kanalbåtar. Strömma Kanalbåtarnas avgångstider är speciellt anpassade efter Fjäderholmsscenens evenemangstider och erbjuder dig tur och retur biljett för priset av en enkelresa till och från föreställningen.

Karta till Fjäderholmarna: Klicka här

Mer information: www.fjaderholmsscenen.se