x

Champions of Rock
Saab Arena
D. 2015.07.02 Kl. 19:30

“Champions of Rock” – arenaturné med Peter Johansson och stjärnor från West End

I februari nästa år åker artisten, sångaren och Queen-älskaren Peter Johansson ut på en stor arenaturné med ”Champions of Rock”, där Peter tillsammans med sina stjärnkollegor från West End Jenna Lee-James och Nina Söderquist och ett brittiskt band från Londonuppsättningen av ”We Will Rock You” samt kör bjuder på en enastående hyllningskonsert till QUEEN. ”Champions of Rock ” är en uppföljning till Peters tidigare turnésuccéer från 2009 och 2010.

Stor premiär blir det den 7 februari i Linköping, följt av ytterligare sju konserter över hela landet. Biljetterna släpps den 26 maj.

”Champions of Rock” är en magnifik konsertupplevelse där gästartister och band hämtats direkt från London för att tillsammans med Peter göra Queens storslagna låtar rättvisa.

-Det känns fantastiskt kul att ta ”Champions of Rock” på en arenaturné, och jag längtar efter att få framföra alla klassiska QUEEN-låtar tillsammans med mina vänner från London! säger Peter Johansson

Peter har nyligen gjort stor succé som Stacee Jaxx i hårdrocks-musikalen ”Rock of Ages” på Chinateatern i Stockholm och tidigare i år avslutade Peter publik- och kritikerrosade turnén ”Jesus Christ Superstar” med Ola Salo där Peter spelade Judas. En roll som han fick topprecensioner för i pressen, bl a skrev Piteå-tidningen ”Judas i sångstarka hårdrocksguden Peter Johanssons tappning snor showen vid ett par tillfällen” och ”Peter Johansson som Judas gör en dunderinsats hördes inte minst i applådtacket”- Folkbladet” och i BLT ”Han fullständigt lyser på scenen”.

Peter kan sin QUEEN. Han har gjort rollen som Galileo i musikalen ”We Will Rock You” på West End i London över 850 gånger och han har turnerat med hyllningskonsert ”Champions of Rock” två gånger. Första gången 2009 på en konserthusturné som sålde över 20 000 biljetter och året därpå tog han konserten på en omfattande arenaturné i Sverige.

Endast direktköp via Ticnet.se

Rullstolsplatser bokas via Arenabolaget 013-190 00 00

Längd ca 2 timmar & 30 min, inkl paus

Arrangör Live Nation

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida Arenabolaget