x

Favvofestivalen
Scen på Bônn
D. 2014.28.06 Kl. 16:00

Favvofestivalen


Bohusläns skönaste musikfestival!


De båda bröderna Jonas och Johan Hakeröd har ett hjärta som brinner för Hamburgsund. Deras entreprenörskap har ingen bortre gräns. Detta kan exemplifieras med att den ena brodern på senaste konserten vid Bônn for linbana över hela publiken, med horn på huvudet och gitarren i famnen samtidigt som eld sprutade från alla håll Det är bara att lyfta på hatten, uppfinningsrikedomen tycks komma ur en aldrig sinande källa.

I år står dessutom de två bröderna som arrangörer till en nysatsning som fått namnet "FavvoFestivalen". Idén har vuxit fram ur deras musikklubb Brödernas Haak som arrangerat konserter med Sveriges artistelit i Hamburgsund. Under de mörkaste månaderna har bröderna dragit fulla hus på de lokala krogarna med artister som Ebbot, Patrik Isaksson, Moneybrother och många flera. Människor har åkt femton mil enkel väg för att komma till konserterna och nu tar man ett steg till. Den 28 juni går FavvoFestivalen av stapeln vid Scen på Bônn .Tanken är att sammanföra en del av dessa toppartister till en endagsfestival! Målet är att genomföra Sveriges mysigaste och trevligaste festival i en helt unik miljö.

Vi kommer att smycka ut denna fantastiska arena såsom ett stort härligt, inbjudande, mysigt vardagsrum!

Tänk er en festival som bygger på det unika och intima konceptet som vi tillsammans fått uppleva under våra konsertkvällar i Hamburgsund!

Kan det bli bättre?!

Du kan läsa om hur evenemanget utvecklas på favvofestivalen.se

Nu kör vi så det ryker!

Mvh Johan & Jonas


Här är listan på artister som tidigare besökt klubben:

Dan Reed, Uno Svenningsson, H.E.A.T, The Pusher, Stefan Andersson, Calaisa, John/Tone Norum, Moneybrother, Ebbot, Timo Räisänen, Patrik Isaksson, Magnus ”Weeping Willows” Carlson, Jack Vreeswijk, Mike Tramp, Daniel Lemma