x

Parkfesten I Nora - Lördag
Nora Folkets Park
D. 2014.19.07 Kl. 00:00

Parkfesten i Nora – musik som betyder något
Mikael Wiehe, Pernilla Andersson och Emil Jensen. Nu är det klart vilka som blir lördagens huvudartister på Parkfesten i Nora den 18 – 19 juli.

Det blir en två dagars folkparksfest och den inleds på fredagen med det som blivit Parkfestens kännetecken – 70-talsmusiken. Ett rejält proggpaket Proggen Lever med Wasa Express och Gudibrallan! En hyllning till 70-talets framtidstro om hur vi skulle förändra världen.
Lördagen blir en alldeles speciell folkparkskväll - tre hyllade soloartister delar scen. En akustisk och stämningsfull spelning med mellansnack om det som betyder något, det som gör ont och det som får oss att skratta.

Klara så här långt är också Xenia Kriisin, Cosmic Blonde, Six String Yada.
Emil Jensen har senast turnerat med skivan och föreställningen I det nya landet. Pernilla Andersson har i vår medverkat i Beatlesföreställningen Come Together och Mikael Wiehe uppmärksammar valåret 2014 med att ge ut skivan Protestsånger.
Gudibrallan var med redan på första Gärdesfesten och kom med första plattan 1970. Med klassiker som “Sosse” “Oskar” och “T-dojja” kommer de till Parkfesten tillsammans med Wasa Express, musikaliskt progressiva med det som på 70-talet kallades jazz-rock. Bandet bildades 1976 och lades ner 1979. Består idag av originalmedlemmar och veteraner från Fläsket Brinner och Dag Vag.

Mer info; http://www.parkfesten.se/

Åldersgräns 18 år (ungdomsbiljetter säljs endast på plats (pris ej klart) och barn under 13 går in gratis i målsmans sällskap)