x

Doug Seegers & the Red Dirt Boys [Plus Support: Basko Believes]
Konsert & Kongress
D. 2014.11.10 Kl. 20:00

Doug Seegers höstturné inställd

Doug Seegers planerade höstturné i oktober har ställts in. Orsaken är att Doug Seegers skiva ”Going Down To The River” släpps i USA samma månad och Dougs management har valt att behålla honom i USA för att jobba med promotion för skivan. ”Det är en fantastisk ära och en jättechans för Doug att få släppa en skiva på ett klassiskt och ärorikt skivbolag som Rounder Records i sitt hemland men ändå så klart tråkigt för alla fans som köpt biljetter och sett fram emot konserterna ” säger Björn Pettersson på Rootsy Live som bokat turnén.

Doug Seegers är fortfarande ute på sin omfattande svenska sommarturné och vill inget hellre än att komma tillbaka till Sverige som först upptäckte honom och gjorde allt möjligt för honom. Dock finns ingen tid avsatt för det ännu då allt nytt som hänt måste in i en större planering. Allt har gått väldigt fort för Doug sedan i mars då avsnittet av Jills Veranda gick på SVT. Först öppnade sig Sverige för Doug och nu hemlandet USA och världen.” Det här är en helt otrolig saga som bara verkar vara på sina första kapitel” fortsätter Björn Pettersson på Rootsy Live.

Köpta biljetter återlöses (dock ej serv.avg) på Konsert & Kongress eller Linköpings Turistbyrå, fram till den 11 november 2014.

För mer info kontakta Arenabolaget, [email protected] eller 013-190 00 00