x

Dirty Loops
PUSTERVIK
D. 2014.30.09 Kl. 19:00

Lifeline & Frihamnen Event presenterar:
Dirty Loops
Pustervik - Stora Klubben
Tisdag 30 september 2014 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Vad är det med vattnet i Sverige?

Frågan ställs ofta, eftersom den stora mängden musik som dominerar listorna globalt, från den enorma succén som är superproducenten Max Martin och Redone till artisterna Robyn och Swedish House Mafia. Och nu är det en ny svensk akt som får folk över hela världen att höja på ögonbrynen,genom det nya sättet att upptäcka talang via Youtube är det nu dags för DIRTY LOOPS.

Bandet har redan upptäckts av storheter som Desmond Child och Dallas Austin och Andreas Carlsson som efter att ha sett videon till deras version av Lady Gaga's "Just Dance" omedelbart signade bandet som låtskrivare och artister till sitt nybildade managementbolag.

"Just Dance", deras första video som de släppte november 2010, blev en enorm youtube-hit utan någon som helst promotion nådde den 100 000 views och delades 10 000 gånger på facebook redan inom två månader. Till dags dato har videon över 350 000 visningar och samlat har deras videos på youtube över 500 000 views.

Dirty Loops är en svensk powertrio som skruvar popmusik på ett sätt som aldrig gjorts förut.

Vännerna och musikerna Jonah (sång och keyboard), Henrik (Bas) och Aaron (trummor) har alla helt unika individuella färdigheter som bidrar till "Dirty Loops-Soundet" som ger moderna hits ett helt nytt ljudlandskap med studsiga beats, intressanta nya harmonier men fortfarande med melodin i fokus som bärs fram av Jonahs fantastiska, omfångsrika röst.
Bandet är inte bara ett internet-fenomen, deras liveshow och karisma på scen bevisade de sommaren 2011 då de turnerade tillsammans med Danny Saucedo som kompband på hans sommarturné.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook