x
Slayer

Slayer
Kulturbolaget
D. 2014.22.06 Kl. 20:00

Presenteras av Kulturbolaget

An Evening With Slayer. Exklusiv klubbspelning på KB i juni

De senaste åren har Slayer besökt Sveriges största scener med konserter på bl.a. Ullevi, Metaltown, Gröna Lund och Sthlm Fields. Kulturbolaget meddelar stolt att Slayer kommer till Malmö för en exklusiv klubbspelning på KB den 22 juni!

Med elva album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Sedan ett av världens bästa och mest inflytelserika metalalbum, ”Reign in Blood”, släpptes för 27 år sedan har de haft demonproducenten Rick Rubin vid sin sida. Ett vinnande samarbete som även ledde dem fram till det senaste albumet ”World Painted Blood” som kom 2009.

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman förra året är Slayer tillbaka. Tidigare i år släppte bandet den tunga singeln "Implode", sin första nya låt på fem år. Nu ryktes det om en ny Slayer-platta till 2015. Ett bevis nog för att Slayer fortfarande har viktiga saker att uträtta.

Åldersgräns: 13 år