x

The Hep Stars 50 År!
Östraboteatern
D. 2014.16.10 Kl. 19:00

The Hep Stars 50 år!

Sveriges mest framgångsrika 60-tals band firar 50 år!
Låtarna som låg på topplistorna är det få som har glömt, Cadillac, Farmer John, Bald Headed Woman, Sunny Girl, Wedding m.fl m.fl finns starkt i minnet.

Hep Stars är det enda band som innehaft 1:a, 2:a & 4:e plats på ”Tio i Topp” samtidigt då Farmer John var etta, Cadillac tvåa och A Tribute To Buddy Holly fyra. Det var ett band från Liverpool som hette The Beatles som lyckades slå sig in på 3:e plats med Ticket To Ride.

I denna nyproducerade föreställning spelas de gamla hitlåtarna, det blir berättelser om händelser runt Hep Stars från den tiden i både bild och film, vissa aldrig visade i Sverige.
Följ med på en härlig nostalgitripp tillbaks till 60 talet!

Föreställningens längd ca 2:40 inklusive paus.
Medverkande:
Svenne Hedlund, Sång
Bengan Arenblad, Keyboards & Sång
Totte Päivärinta, Trummor
Todde Stoor, Gitarr & Sång
Joffe Enbom, Bas & sång

Sagt om föreställningen:

”Men jag minns lika gärna publikens kärlek. Som om de ropar och applåderar och törstar efter extranummer efter varje låt.
Fantastiskt. Braksuccé! ”//Barometern

”Avslutningslåtarna blir magnifika med stora känslor och härligt gung. "Cadillac" och "I natt jag drömde" som med sin enkla önskan om fred fortfarande känns aktuell.
Tack för allt, Hep Stars” // Arbetarbladet

”Och applåderna sa allt och lite till. Hep Stars gav publiken en resa i nostalgins tecken och succén var ett faktum!” // Norran

”Den intima känslan som fanns på Reginateatern och interaktionen mellan musikerna och publiken var full av respekt och kärlek.” //Uppsala Nyheter

”En nostalgisk och verkligen kul kväll som väckte minnen och därutöver en hel del som vi inte visste förut.” 4/5 // Gävle Dagblad

“Det är rent rörande att uppleva just det starka bandet mellan sångaren och publiken, något som bara vissa artister lyckas uppnå under karriären. Det påminner faktiskt om den amerikanska countryn, där folk aldrig sviker sina favoriter, om de inte sviker dem.” // Västerbottens Folkblad

”Låter bättre nu än under storhetstiden! Under drygt två snabbt gångna timmar spelar Hep Stars alla hitsen och berättar anekdoter från karriären. … Ståpäls!”
4/5 // Västerbottens Kuriren