x

Wicked - Fredag + Festivalpass Lördag
Knislinge folkparksområde
D. 2014.29.08 Kl. 15:00

WICKED
En Housefestival på
HELGEÅFESTIVALEN/KNISLINGE FREDAG 29 AUGUSTI 2014


Ett nytt konsept ser dagens ljus på Helgeåfestivalen, så mitt bland Rock och Pop-älskare
placerar vi ett ”superhäftigt luft-tält” för dem som älskar att dansa till House
Med detta nya grepp vill vi locka hit ännu mer publik, bredda musiken och få en knökafull festival.
Den electroniska dansscenen växer så det knakar, så därför ökar vi utbudet med en ”festival i festivalen” fredagen 29/8. 


Detta året börjar vi med ett stort DJ-dragplåster som avslutar fredagen på stora scenen blandat med kända djs som spelar i ”luft-tältet” Så på fredagen spelar SEBJAK, en av Sveriges största djs som bl. a spelar på Summerburst i både Stockholm och Göteborg. SEBJAK har gjort låten We Are som är årets anthem till Summerburst och är en av dom mest pubilkdragande djs som finns just nu. SEBJAK kommer att avsluta hela fredagen på stora scenen från ca 00-02.00 och ett makalöst drag ska se till att dammet yr och folk går bananas!!!
I vårt ”Luft-tält” mitt på festivalområdet spelar bl.a Timo Diablo, stjärnskotten Decaville och Antrox, Patrik Sloth och HardstyleDjn Faderz mellan 18.00 till ca 23.45

Det är viktigt att vi behåller vår stampublik så WICKED måste och ska ses som ett komplement på Helgeåfestivalen. Helgeåfestivalen vill tillsammans med en modig och nyfiken publik skapa oförglömliga festivalminnen som inte ska försvinna i första taget. Vi vill verkligen göra en storslagen fest där alla som älskar musik står sida vid sida och bara njuter av alla band och djs.