x

Skandinaviska Idrottsmässan 2014
Området kring/runt/vid Malmö Stadion
D. 2014.28.08 Kl. 13:00

Skandinaviska Idrottsmässan presenteras av E3 Event & Education AB och Malmö Stad och äger rum på Malmö Stadion-området i centrala Malmö den 28-31/8 2014.

IdrottsMässsan är en ny och årlig aktiv mässa och mötesplats som vänder sig till alla som är aktiva inom idrott och träning på alla nivåer! Från OS-nivå till motions- och hälsonivå, indoor som outdoor och lag eller enskilt. IdrottsMässan vänder sig också till dig som inte tävlar utan är intresserad av idrott och träning!

IdrottsMässan har ett unikt utbud som passar alla!

• Kunskapsprogram av ca 100 föreläsningar och workshops
• Prova-på aktiviteter
• Utmaningar och tävlingar
• Tester och utmaningar
• Middag med underhållning.

Ett stort antal kända kända svenska och internationella idrottsprofiler, ledande experter, olika landslag och förbund, träningsanläggningar och träningsexperter är på plats - allt för Skandinaviens bästa mötesplats för inspiration, kunskap, erfarenhet och utveckling! Välj mellan att ta del av allt till ett mäss-pris eller komplettera med ett pris för ett spännande kunskapsprogram.

För mer information besök www.idrottsmassan.se

Åldersgräns är 13 år, barn under 13 besöker mässan gratis i sällskap med en vuxen. Köpvillkor: Arrangören reserverar sig för ändringar i programmet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt.