x

Method Man & Redman
Berns
D. 2014.07.12 Kl. 20:00

Method Man & Redman byter datum – konserten flyttas fram

Den 8 juli var det tänkt att Method Man & Redman – två giganter inom hiphopvärlden – skulle uppträda på Berns i Stockholm. På grund av logistiska problem tvingas konserten att skjutas fram i tiden. Nytt datum blir istället den 7 december. Redan köpta biljetter gäller.

Method Man och Redman kommer att bjuda den svenska publiken på en arsenal av låtar som skulle få vilken världsmakt som helst att darra. Utöver material från deras gemensamma hyllade album kommer vi också att få ta del av respektive artist solokarriärer. Och ja, vi kan också räkna med en rejäl dos av Wu-Tang Clans katalog.

Missa inte tillfället att se när två av vår generations största MC’s gästar Stockholm och Berns den 7 december.


År 1999 slog en bomb ner i musikvärlden. Method Man och Redmans gemensamma skiva ”Blackout” nådde skivhandeln och det var ingen tvekan om att det var ett av 90-talets bästa hiphop-album. Erick Sermon stod för en så fet produktion att det stundtals var fysiskt tungt att andas medan du lyssnade. Wu-Tangs gudfader RZA fick också med på ett hörn bara för att göra hela projektet ännu mer otroligt. Detta tillsammans med två av historiens mest karaktäristiska rappare gjorde att den totala summan blev tyngre än jordens hela tillgång av grundämnena iridium och osmium.

Clifford Smith a.k.a Method Man a.k.a Johnny Blaze a.k.a Iron Lungs. Likt sina kollegor i det mäktiga och mytiska Wu-Tang Clan har Method Man gått under många namn under sina drygt 22 år på hiphop-scenens absoluta topp. Mannen med det råa och släpiga flowet i sin rap var den första medlemmen av klanen med en solokarriär och Method Man satte sig bekvämt i detta förarsäte när Tical (1994) släpptes. Vid sidan av Wu-Tang Clans närmast osannolika framgångar var Method Man en självständig succé. I samband med Jay Z's "Hard Knock Life Tour", som utgjordes av Jay Z, Redman, DMX och Meth, inleddes det legendariska samarbetet med Redman - kanske hiphophistoriens mest lyckade duoteam.

Reginald "Reggie” Noble a.k.a Redman. Född i Newark, New Jersey och det vassaste namnet i hiphop-kollektivet Def Squad. 1992 släppte Redman sin debut "Whut? Thee Album” och belönades direkt med titeln "Rap Artist of the Year” av den klassiska publikationen The Source. Få kan mäta sig med Redmans sylvassa rap och grymma flyt vilket också den breda massan blev varse om när Christina Aguilera – tillsammans med just Redman – fick en världshit med låten ”Dirrty” år 2002.

Method Man och Redman kommer att bjuda den svenska publiken på en arsenal av låtar som skulle få vilken världsmakt som helst att darra. Ja, detta inkluderar material från Wu-Tang Clan. Missa inte tillfället att se när två av vår generations största MC’s gästar Stockholm och Berns den 8 juli.


Åldersgräns 20 år
Det finns ett begränsat antal biljetter för er som är 18 +

Kom ihåg att hämta ut din biljett!
Make sure to pick up your ticket!

Biljettförsäljningen slutar 20.00 samma dag som eventet. Se till att hämta ut din biljett!

Mer information, besök: www.berns.se
eller www.livenation.se