x

Bryan Ferry
Stockholm Waterfront
D. 2014.29.10 Kl. 19:30

Bryan Ferry till Sverige i höst!
Ikonen Bryan Ferry, som under de senaste trettio åren skrivit in sig i musikhistorien via Roxy Music och sin succéartade solokarriär, kommer till Sverige för två konserter i höst. Den 28 oktober spelar han med band i Lisebergshallen i Göteborg och dagen efter kommer han till Stockholm Waterfront.

Kanske är Bryan Ferry mest känd för sina år som odiskutabel ledare i Roxy Music och kvartetten av skivor bestående av ”Roxy Music”, ”For Your Pleasure”, ”Stranded” och ”Country Life” som är pionjärverk inom den brittiska glam- och artrockscenen. Likväl löpte Ferrys solokarriär parallellt med Roxy Musics framgång och hans debut ”These Foolish Things” markerade starten på en succéartad karriär som fortsatt än idag. Låtar som ”Let’s Stick Together”, ”The Price of Love” och ”Kiss and Tell” är bara tre axplock från en diger serie av hits som Ferry skrivit.

Bryan Ferry har gästat Sverige regelbundet under de senaste åren, alltid med utsålda och kritikerrosade konserter. Senast vara sommaren 2013 då han spelade i Botaniska trädgården i Uppsala med jazzorkester och sitt rockband. En fantastisk kväll som hyllades av publik och recensenter, UNT gav konserten betyg 4 av 5.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar från 525-625 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.
Show ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se