x

Mew
PUSTERVIK
D. 2014.08.11 Kl. 19:00

Blixten & Co. och Frihamnen Event presenterar:
MEW
Pustervik - Stora Klubben
Lördag 8 november 2014 kl 19.00
Ålder 18 år

I november ger sig ett av Danmarks största rockband ut på en Nordenturné med två stopp i Sverige – Debaser Medis i Stockholm den 7 november och Pustervik i Göteborg 8 november. Förutom många av fansens favoritlåtar kommer Mew också ge en första chans att höra låtar från det nya albumet som släpps nästa år. Biljetterna till spelningarna i Sverige släpps torsdag den 19 juni klockan 9:00.

Det hyllade och flerfaldigt prisbelönta danska rockbandet Mew har mängder av fans i Norden, USA, Asien och övriga Europa och har bjudits in som specialgäster på turnéer med Nine Inch Nails, Pixies, Muse och Kings of Leon. Mew har fängslat sin publik och musikkritiker med sin storslagna blandning av indierock och pop som lyfts ytterligare av Jonas Bjerres unika sång.

Under sin tioåriga karriär har de släppt sex kritikerrosade och storsäljande album som varit viktiga influenser för hela rockscenen i hemlandet. Nu jobbar de för fullt med sitt sjunde album som ska släppas under 2015.

Mews Nordenturné blir inte bara första chansen att höra nytt material från kommande skivan, det är också första gången sedan 2006 som basisten Johan Wohler spelar med bandet. Novemberspelningarna blir därmed både en försmak av framtiden och en återförening av bandets originalsättning.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook