x

Abba Tribute Original-let Design & Music Speak!
Radisson Blu Scandinavia Hotel
D. 2014.23.09 Kl. 17:00

ABBA Tribute Original - Let Design & Musik Speak!

Kvällen bjuder på intervju men två kända artister bakom ABBA Original, live musik samt catwalk modevisning med olika designer.

Owe Sandström, The ABBA Original Designer, och Johan Stengård ,en av Sveriges mest upp­skattade instrumental­artister, berätar om tiden med kända gruppen.

Owe Sandström har designat samtliga ABBA:s scenkostymer, med några få undantag. Katterna, Kina, de utsvängda byx­dresserna, de blå kostymerna med svenska landskapsblommor påmålade och mycket mer. Han är den enda kläddesignen i världen som varit exklusiv med en och samma supergrupp från dess början till slut.

Johan Stengård är en av originalmusikerna i gruppen ABBA. Han ger ett hundratal konserter per år och allt fler internationella framträdanden i Europa och USA.

Johan har vid flertalet tillfällen personligen blivit inbjuden av kungaparet att framträda vid flera statsbesök utomlands.

Johan har spelat med världsstjärnor såsom Michael Bolton , Harry Belafonte, Sammy Davis Jr, Celine Dion m fl. En av Johans mest uppskattade talanger är att hålla en stark slutton tills all luft gått ur både honom och publiken.

Program:

17.00-18.00 Mingelstund med bubbel, snittar och utställning

18.00-19.00 Modevisning på catwalk:

Linda Carlén- "Stil för medvetna kvinnan" GareDeRobe - "Kläder som du känner dig stärkt av"

Kotowska Style - "En stark personlighet förtjänar en unik stil – designade kläder i naturliga material"

19.00-19.30 Mingel paus med kaffe och färsk frukt

19.45-21.00 ABBA Tribute Original

För mer info se: www.shinenetwork.se/event/