x

Hbc the Super Trio
Nefertiti
D. 2014.31.10 Kl. 19:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
HBC The Super Trio feat. Gary Novak
Nefertiti - Göteborg
Fredag 31 oktober 2014 kl 19.00
Ålder 18 år

SCOTT HENDERSON JEFF BERLIN GARY NOVAK

Scott Henderson är den levande gitarrlegenden som i sin ungdom influerades av Jimmy Page, Jeff Beck, Jimi Hendrix och bluesnamn som Albert King och Buddy Guy. Henderson själv påstår gärna att han lirar bluesrock men det är jazzkänslan i hans spelade som gör honom unik. Han var tidigt med i Chick Coreas Elektrik Band och hittades under fyra år i Joe Zawinuls band. 1984 bildade han Tribal Tech och 1991 utsåg den högt ansedda tidningen Guitar World honom till världens främsta jazzgitarrist!

Jeff Berlin anses vara en av världens främsta jazzelbasister. Han är känd för att vara en av de som tar jazzen framåt, både tekniskt och tankemässigt. Han räds inte för att hoppa våghalsigt mellan stilar; att spela med Isaac Hayes, Toots Thielemans, Mike Stern och Billy Cobham är för honom lika naturligt. Berlin är en sann mästare.

Gary Novak är trumslagaren alla vill samarbeta med! Hans CV innehåller turnéer med Chick Corea, George Benson, Maynard Ferguson, Allan Holdsworth, David Sanborn, Anita Baker, Alanis Morrisette m.fl, m.fl....

Vi behöver väl inte säga detta egentligen, men detta är en trio av absolut högsta klass. Missa inte!

Scott Henderson –g.
Jeff Berlin –b.
Gary Novak –tr.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook